Simulator de Credit

Ești eligibil pentru un Credit de Construcții?

Creditul de construcție este un tip de finanțare destinată edificării sau renovării de imobile, oferit doar prin intermediul instituțiilor financiare specializate. Acest tip de împrumut poate fi acordat atât în euro, cât și în lei. Este esențial ca solicitantul să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi un istoric de credit pozitiv și o sursă stabilă de venit, pentru a obține aprobarea creditului. Aplică și vezi dacă ești eligibil!

  • Pentru a aplica la un credit de construcții, trebuie să îndeplinești următoarele criterii: să fii cetățean român sau străin cu reședința în România sau în țările OECD/UE; să ai vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani la finalizarea creditului; un venit lunar minim de 1.200 Lei pe familie; și posibilitatea de a adăuga până la 2 codebitori, care pot fi rude sau afini până la gradul 1.

  • Avantajele unui credit de construcții includ finanțarea de până la 100% din deviz, cu un aport propriu reprezentat posibil de terenul deținut. Poți opta pentru construcție proprie sau via firmă specializată. Suma se eliberează etapizat, în concordanță cu progresul lucrărilor, a căror corectitudine este monitorizată prin rapoarte intermediare.

  • În cadrul unui credit de construcție, suma minimă pe care o poți solicita este de 50.000, în timp ce suma maximă ajunge până la 1.650.000. Aceste sume oferă flexibilitate în realizarea proiectelor de construcție, adaptându-se nevoilor solicitantului.

  • Pentru un credit de construcții, garanțiile solicitate includ: ipoteca imobiliară pe terenul destinat construcției și pe clădirea ce urmează a fi edificată, ipoteca mobiliară asupra conturilor deschise la banca respectivă, polițe de asigurare pentru imobilul completat și, în anumite situații, depozite colaterale.

  • Durata generoasă de rambursare poate ajunge la 35 de ani, acceptând diverse venituri ca sursă de rambursare. Beneficiezi de 0% comisioane de administrare și rambursare anticipată, iar dobânzile pot fi mai avantajoase dacă încasezi minim 2.000 lei lunar într-un pachet asociat.

  • Serviciul oferit este 100%, GRATUIT, astfel că vei beneficia de consiliere gratuită pe toată perioada colaborării. Câștigi timp prețios, întrucât brokerul cunoaște foarte bine ofertele de pe piață și te îndrumă către cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În baza parteneriatului cu instituțiile bancare cu care colaborăm, venim în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate.

Contactează-ne

0724-248-375

Servicii

Credite de Construcții

Pentru a obține un credit de construcții, trebuie să prezinți băncii dovada proiectului imobiliar și să îndeplinești condițiile de eligibilitate financiară. Cum te poate ajuta un broker de credite în această situație? Identifică cea mai convenabilă ofertă financiară, te asistă în pregătirea dosarului și negociază termeni favorabili cu instituțiile financiare, 100% GRATUIT! 

Utilizează inteligența financiară a sistemului nostru pentru a găsi creditul adaptat nevoilor tale. Toate ofertele bancare, acum într-un singur loc.

 

%

Credite Aprobate

+

Recomandări

+

Clienți Fericiți

%

Profesionalism

Program

Luni - Vineri - 10:00-18:00
Duminică: Închis

Detalii

    ACORD PRIVIND PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (CLICK AICI)
    ×