Simulator de Credit

Vrei un Credit pentru Capital de lucru?

Creditul pentru capitalul de lucru reprezintă un împrumut prin care persoanele juridice își pot finanța activitatea curentă a afacerii, își pot achita datoriile la Bugetul de Stat care nu sunt mai vechi de 3 luni și, de asemenea, poți refinanța alte facilități pentru capitalul de lucru. Pentru a obține aprobarea, este esențial ca solicitantul să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi un istoric de credit pozitiv sau o sursă de venit stabil. Descoperă soluții financiare adaptate nevoilor tale.

 

  • În acest caz, pot aplica doar persoanele juridice care au o activitate comercială stabilă. De obicei, este necesar să îndeplinești anumite condiții, cum ar fi un istoric pozitiv de creditare, un bilanț financiar solid și o vechime minimă în domeniul de activitate. Acest tip de credit este, în general, destinat firmelor care au nevoie de lichidități pentru operarea zilnică a afacerii.

  • Pentru un astfel de credit, condițiile de eligibilitate includ o vechime a companiei de minimum doi ani și capitaluri pozitive. Este imperativ ca firma să nu aibă întârzieri înregistrate în Centrala Riscului de Credit și să nu se afle în stadiul de reorganizare, insolvență sau faliment. Aceste criterii asigură că entitatea este financiar solidă și capabilă să gestioneze un împrumut destinat investițiilor.

  • Avantajele creditului pentru capitalul de lucru includ faptul că performanța operațională a firmei servește ca garanție, facilitând extinderea termenelor de plată pentru clienți. În majoritatea cazurilor, pentru obținerea creditului pentru capitalul de lucru nu se solicită garanții materiale. Acest tip de credit NU poate fi utilizat pentru investiții.

  • Obținerea unui credit pentru capital de lucru se realizează în 5 pași simpli. Inițial, se efectuează o profilare a clientului pentru a identifica nevoile și capacitatea de finanțare. Următorul pas este identificarea celei mai potrivite oferte de credit. Se întocmește și se depune dosarul de credit la banca aleasă. Ulterior, clientul beneficiază de asistență pe tot parcursul procesului pentru a asigura aprobarea rapidă a finanțării. În final, se finalizează ultimele formalități pentru eliberarea creditului.

  • Serviciul oferit este 100%, GRATUIT, astfel că vei beneficia de consiliere gratuită pe toată perioada colaborării. Câștigi timp prețios, întrucât brokerul cunoaște foarte bine ofertele de pe piață și te îndrumă către cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În baza parteneriatului cu instituțiile bancare cu care colaborăm, venim în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate.

Contactează-ne

0750.402.968

Servicii

Capital de lucru

Creditul pentru capital de lucru este un împrumut destinat finanțării nevoilor curente ale unei afaceri, precum cheltuielile operative sau plățile către furnizori. Cum te poate ajuta un broker de credite? Identifică cea mai convenabilă ofertă financiară, te asistă în pregătirea dosarului și negociază termeni favorabili cu instituțiile financiare, 100% GRATUIT!

Utilizează inteligența financiară a sistemului nostru pentru a găsi creditul adaptat nevoilor tale. Toate ofertele bancare, acum într-un singur loc.

%

Credite Aprobate

+

Recomandări

+

Clienți Fericiți

%

Profesionalism

Program

Luni - Vineri - 09:00-18:00
S - D: Închis

Detalii

    ACORD PRIVIND PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (CLICK AICI)
    ×