Simulator de Credit

Ești eligibil pentru un Credit Noua Casă?

Noua Casă este un program de finanțare special conceput pentru achiziția sau construirea unei locuințe, accesibil exclusiv prin intermediul instituțiilor financiare autorizate. Acest tip de împrumut poate fi acordat în lei. Pentru a obține aprobarea, este esențial ca solicitantul să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi un istoric de credit pozitiv și o sursă stabilă de venit. Descoperă soluții financiare adaptate nevoilor tale.

 
  • Programul Noua Casă este un credit guvernamental destinat persoanelor fizice pentru achiziția primei locuințe și este garantat de stat cu 50% sau 60%. Este o versiune îmbunătățită a programului Prima Casă. Vârsta eligibilă este cuprinsă între 20 și 70 de ani, cu o perioadă de creditare de 6-360 de luni.

  • Solicitantul nu trebuie să dețină deja un imobil de peste 50 mp și nu trebuie să fi beneficiat anterior de acest program sau de Prima Casă. Condițiile de venit includ un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, venituri din diverse surse (dividende, activități independente, etc.), cu un minim de 3 luni la angajatorul actual și 12 luni vechime totală în muncă. Veniturile lunare trebuie să fie de peste 1500 RON sau echivalentul din străinătate, iar istoricul de creditare trebuie să fie pozitiv.

  • Suma maximă oferită prin programul Noua Casă este de 66.500 euro pentru imobile noi sau vechi, și de 119.000 euro doar pentru imobile noi. Aceste limite sunt stabilite în funcție de tipul locuinței și de capacitatea de rambursare a solicitantului.

  • Creditul Noua Casă oferă o serie de beneficii atrăgătoare pentru cei care doresc să achiziționeze prima locuință. Cu o garanție statală de până la 60%, acest program facilitează accesul la finanțare și reduce necesitatea unui avans mare. Dobânzile sunt, de obicei, mai avantajoase, iar plafonul maxim al creditului este destul de generos. În plus, criteriile de eligibilitate sunt flexibile, făcând acest tip de credit accesibil pentru o gamă largă de solicitanți.

  • Timpul de așteptare pentru concretizarea unui Credit Noua Casă este mai mare decât pentru Creditul Ipotecar, din cauza cerințelor suplimentare și implicării unei garanții din partea statului. Procesarea documentelor detaliate poate contribui, de asemenea, la întârzierea aprobării.

  • Serviciul oferit este 100%, GRATUIT, astfel că vei beneficia de consiliere gratuită pe toată perioada colaborării. Câștigi timp prețios, întrucât brokerul cunoaște foarte bine ofertele de pe piață și te îndrumă către cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În baza parteneriatului cu instituțiile bancare cu care colaborăm, venim în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate.

Contactează-ne

0724-248-375

Servicii

Credit Noua Casă

Pentru a accesa un credit din programul Noua Casă, este necesar să furnizezi băncii documentația aferentă și să îndeplinești cerințele de eligibilitate financiară. Cum te poate ajuta un broker de credite? Identifică cea mai convenabilă ofertă financiară, te asistă în pregătirea dosarului și negociază termeni favorabili cu instituțiile financiare, 100% GRATUIT! 

Utilizează inteligența financiară a sistemului nostru pentru a găsi creditul adaptat nevoilor tale. Toate ofertele bancare, acum într-un singur loc.

%

Credite Aprobate

+

Recomandări

+

Clienți Fericiți

%

Profesionalism

Program

Luni - Vineri - 09:00-18:00
S - D: Închis

Detalii

    ACORD PRIVIND PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (CLICK AICI)
    ×