Simulator de Credit

Ești eligibil pentru un Credit de Investiții?

Creditul de investiții reprezintă o soluție financiară concepută special pentru antreprenori. Destinat pentru a finanța proiecte de investiții, achiziții de active fixe, construcții sau refinanțări, acest instrument financiar îți oferă posibilitatea de a-ți atinge obiectivele strategice. Cu ajutorul acestui tip de credit, poți consolida și crește afacerea, asigurându-i un viitor stabil și profitabil. Este un instrument flexibil care se adaptează nevoilor și obiectivelor tale de afaceri.

 
  • Pentru un credit de investiții, pot aplica antreprenorii sau entitățile juridice, cu un istoric operațional de minim doi ani, care au un flux de venituri stabil și un bilanț financiar solid. Este esențial să se dispună de o strategie de afaceri bine definită, respectiv de un istoric de creditare pozitiv pentru a îndeplini criteriile de eligibilitate.

  • Pentru un credit de investiții, condițiile de eligibilitate includ o vechime a companiei de minimum doi ani și capitaluri pozitive. Este imperativ ca firma să nu aibă întârzieri înregistrate în Centrala Riscului de Credit și să nu se afle în stadiul de reorganizare, insolvență sau faliment. Aceste criterii asigură că entitatea este financiar solidă și capabilă să gestioneze un împrumut destinat investițiilor.

  • Creditul pentru investiții se adresează antreprenorilor și este destinat finanțării de proiecte complexe, fie că este vorba de achiziții, construcții sau refinanțări. Suma maximă care poate fi accesată este de 70% din valoarea totală a proiectului, fără TVA, iar perioada de rambursare poate ajunge până la 120 de luni. Este o soluție financiară flexibilă ce ajută la dezvoltarea afacerii.

  • Obținerea unui credit pentru investiții se realizează în 5 pași simpli. Inițial, se efectuează o profilare a clientului pentru a identifica nevoile și capacitatea de finanțare. Următorul pas este identificarea celei mai potrivite oferte de credit. Se întocmește și se depune dosarul de credit la banca aleasă. Ulterior, clientul beneficiază de asistență pe tot parcursul procesului pentru a asigura aprobarea rapidă a finanțării. În final, se finalizează ultimele formalități pentru eliberarea creditului.

  • Avantajele unui credit de investiții includ accesul la capital pentru extinderea afacerii, dobânzi competitive și perioade de grație. Acesta facilitează achiziționarea de echipamente, construirea de clădiri sau diversificarea ofertei, permițându-ți să te concentrezi pe creșterea și inovarea afacerii.

  • Serviciul oferit este 100%, GRATUIT, astfel că vei beneficia de consiliere gratuită pe toată perioada colaborării. Câștigi timp prețios, întrucât brokerul cunoaște foarte bine ofertele de pe piață și te îndrumă către cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În baza parteneriatului cu instituțiile bancare cu care colaborăm, venim în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate.

Contactează-ne

0750.402.968

Servicii

Credit de Investiții

Pentru a obține un credit de investiții, trebuie să furnizezi băncii documentația aferentă și să îndeplinești cerințele de eligibilitate financiară. Cum te poate ajuta un broker de credite? Identifică cea mai convenabilă ofertă financiară, te asistă în pregătirea dosarului și negociază termeni favorabili cu instituțiile financiare, 100% GRATUIT!

Utilizează inteligența financiară a sistemului nostru pentru a găsi creditul adaptat nevoilor tale. Toate ofertele bancare, acum într-un singur loc.

%

Credite Aprobate

+

Recomandări

+

Clienți Fericiți

%

Profesionalism

Program

Luni - Vineri - 09:00-18:00
S - D: Închis

Detalii

    ACORD PRIVIND PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (CLICK AICI)
    ×