Simulator de Credit

Ești eligibil pentru un Credit de Refinanțare?

Creditul de refinanțare te ajută să rambursezi un împrumut anterior, oferindu-ți condiții mai favorabile, cum ar fi o dobândă mai mică. Acesta poate fi o soluție financiară avantajoasă și, în unele cazuri, îți poate aduce și o sumă suplimentară de bani. Soluția de refinanțare poate fi aplicată atât creditelor de nevoi personale, cât și creditelor ipotecare și Prima Casă. Descoperă soluții financiare adaptate nevoilor tale.

 

  • Pentru un credit de refinanțare, pot aplica cetățenii români sau rezidenții, cu vârsta între 20-70 de ani, care au un venit stabil și o istorie a creditelor pozitivă.

  • Pentru un credit de refinanțare, ai nevoie de o sursă de venit stabilă, care poate proveni din diferite canale: contract de muncă pe perioadă nedeterminată, drepturi de autor, venituri din dividende, activități independente, profesii liberale, indemnizație pentru creșterea copilului sau pensii definitive. Trebuie să ai cel puțin 3 luni vechime la actualul angajator și un total de 12 luni de vechime în muncă. Veniturile lunare trebuie să fie de peste 1500 RON în România sau salariale din străinătate.

  • Suma maximă ce poate fi refinanțată este 250.000 RON. Pentru creditele de nevoi personale, perioada maximă de rambursare este de 60 de luni dacă se dorește obținerea unei sume suplimentare, sau 120 de luni pentru refinanțări fără sumă suplimentară pentru creditele contractate înainte de 08.07.2020. În cazul creditelor ipotecare, perioada maximă este de 360 de luni și se pot refinanța doar soldurile existente. Moneda de referință pentru toate creditele este RON, nu se necesită avans și gradul de îndatorare poate fi de 40% sau 55%, în funcție de specificul clientului.

  • Pentru refinanțarea creditelor de nevoi personale, dobânda poate fi fie fixă, începând de la 9% cu asigurare de viață inclusă, fie variabilă, cu o rată de pornire de la 4.35% + IRCC, tot cu asigurare de viață inclusă. Aceste opțiuni oferă flexibilitate în funcție de nevoile și preferințele tale financiare.

  • Pentru refinanțarea unui credit ipotecar sau Prima Casă, ai la dispoziție mai multe opțiuni de dobândă. Pentru refinanțarea unui credit ipotecar sau Prima Casă, ai la dispoziție mai multe opțiuni de dobândă. În lei, dobânda poate fi fixă în primii 3 sau 5 ani începând de la 5.90%. Există și opțiunea unei dobânzi variabile pentru toată durata creditului, începând de la o marjă a băncii de 2.1% + IRCC. Pentru creditele în euro, dobânda fixă în primii 5 ani începe de la 6.75%, iar cea variabilă începe de la 2.85% + EURIBOR 6M. Acestea sunt flexibile și se pot adapta profilului și nevoilor tale financiare.

  • Serviciul oferit este 100%, GRATUIT, astfel că vei beneficia de consiliere gratuită pe toată perioada colaborării. Câștigi timp prețios, întrucât brokerul cunoaște foarte bine ofertele de pe piață și te îndrumă către cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În baza parteneriatului cu instituțiile bancare cu care colaborăm, venim în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate.

Contactează-ne

0724-248-375

Servicii

Credit de Refinanțare

Pentru a obține un credit de refinanțare, trebuie să furnizezi băncii documentația aferentă și să îndeplinești cerințele de eligibilitate financiară. Cum te poate ajuta un broker de credite? Identifică cea mai convenabilă ofertă financiară, te asistă în pregătirea dosarului și negociază termeni favorabili cu instituțiile financiare, 100% GRATUIT!

Utilizează inteligența financiară a sistemului nostru pentru a găsi creditul adaptat nevoilor tale. Toate ofertele bancare, acum într-un singur loc.

 

%

Credite Aprobate

+

Recomandări

+

Clienți Fericiți

%

Profesionalism

Program

Luni - Vineri - 09:00-18:00
S - D: Închis

Detalii

    ×