Simulator de Credit

Aplică pentru Credit de Nevoi Personale

Creditul de nevoie personale este o formă de finanțare ce poate fi utilizată pentru diverse scopuri, de la renovări la achiziționarea de bunuri sau acoperirea unor cheltuieli neprevăzute. Acest tip de împrumut poate fi acordat atât în euro, cât și în lei. Este esențial ca solicitantul să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi un istoric de credit pozitiv și o sursă stabilă de venit, pentru a obține aprobarea creditului. Aplică și vezi dacă ești eligibil!

  • Pentru un credit de nevoi personale, pot aplica cetățenii români sau rezidenții, cu vârsta între 18-65 de ani, care au un venit stabil și o istorie a creditelor pozitivă.

  • Pentru un credit de nevoi personale, condițiile sunt: vârsta între 18 și 65 de ani; venit stabil de minim 1350 RON, respectiv minim 700 RON, dacă ești pensionar; istorie de credit pozitivă fără restanțe; documente de identitate valide; vechimea ta la locul de muncă să fie de minim 6 luni.

  • Poți obține un credit până la 250.000 lei, fără garanție ipotecară. Suma creditului poate fi oferită în conformitate cu nevoile tale, fără documente și explicații justificative. Poți folosi acest tip de împrumut pentru a refinanța alte contracte de credit. Pentru a obține un credit cât mai mare poți avea până la doi codebitori. În acest caz, se pot cumula veniturile tale cu cele ale soțului sau soției sau cu ale unei rude de gradul I: (părinți, frați/ surori, copii).

  • Serviciul oferit este 100%, GRATUIT, astfel că vei beneficia de consiliere gratuită pe toată perioada colaborării. Câștigi timp prețios, întrucât brokerul cunoaște foarte bine ofertele de pe piață și te îndrumă către cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În baza parteneriatului cu instituțiile bancare cu care colaborăm, venim în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate.

  • Creditele pentru nevoi personale cu garanție sunt împrumuturi unde beneficiarul oferă un bun (ex. imobil, autovehicul) ca asigurare pentru banca. Dacă nu se respectă termenii rambursării, banca poate confisca bunul. Aceste credite oferă adesea sume mai mari și dobânzi mai avantajoase comparativ cu cele fără garanție.

  • Creditele de nevoi personale fără garanție sunt împrumuturi acordate de bănci sau instituții financiare fără a solicita un bun ca asigurare. Dacă beneficiarul nu respectă condițiile de rambursare, banca nu poate confisca un bun specific. Aceste credite se bazează în principal pe istoria creditului și capacitatea financiară a solicitantului. De obicei, au sume mai mici și dobânzi mai ridicate comparativ cu cele cu garanție.

Contactează-ne

0724-248-375

Servicii

Credit Nevoi Personale

Pentru a obține un credit de nevoie personale, este esențial să îndeplinești cerințele financiare ale băncii și să furnizezi documentația necesară. În această situație, un broker de credite poate fi de mare ajutor. Identifică cea mai convenabilă ofertă financiară, te asistă în pregătirea dosarului și negociază termeni favorabili cu instituțiile financiare, 100% GRATUIT.

Utilizează inteligența financiară a sistemului nostru pentru a găsi creditul adaptat nevoilor tale. Toate ofertele bancare, acum într-un singur loc.

 

%

Credite Aprobate

+

Recomandări

+

Clienți Fericiți

%

Profesionalism

Program

Luni - Vineri - 09:00-18:00
S - D: Închis

Detalii

    ×