Simulator de Credit

Ești eligibil pentru un Credit Ipotecar?

Creditul ipotecar este un tip de finanțare destinată pentru achiziționarea, construcția și renovarea proprietăților imobiliare. Acest tip de împrumut poate fi acordat atât în euro, cât și în lei. Pentru a primi aprobarea, este important ca solicitantul să îndeplinească anumite condiții de eligibilitate, cum ar fi un istoric de credit pozitiv și o sursă de venit constantă și stabilă. Aplică și vezi dacă ești eligibil!

  • În condițiile generale ale instituțiilor bancare, vârsta mimimă este de 18 de ani, iar vârsta la care creditul trebuie să fie achitat este de 75 ani. Ținând cont de faptul că un credit poate fi contractat pe maximum 30-35 de ani, atunci vârsta maximă la momentul contractării creditului cu garanție ipotecară poate fi de aproximativ 45 de ani. Cu toate acestea, dacă ai peste 45 de ani, încă poți obține un credit ipotecar, dar perioada de rambursare va fi mai scurtă.

  • Pentru obținerea unui credit ipotecar, condițiile sunt: contract de muncă pe perioadă nedeterminată, minim 3 luni la angajatorul actual și 12 luni experiență totală, venituri de peste 1500 RON sau venituri lunare salariale din străinătate, istoric de creditare pozitiv. Venituri acceptate pot include salarii, dividende, venituri din activități independente, profesii liberale, drepturi de autor și pensii.

  • Poți folosi creditul ipotecar pentru a cumpăra o locuință, pentru a construi sau moderniza un imobil SAU pentru a refinanța un alt credit pe care îl ai în derulare la altă bancă, de exemplu poți refinanța un credit Prima Casă, un Credit Noua Casă sau un alt credit cu garanție ipotecară.

  • Creditul ipotecar poate fi rambursat anticipat oricând. Rambursarea se poate face parțial sau integral. Rambursarea integrală a creditului ipotecar presupune să achiți creditul complet, din surse proprii sau prin refinanțarea cu un alt credit bancar. Rambursarea parțială a creditului ipotecar presupune să achiți la credit o anumită sumă de bani: scazi valoarea ratei lunare a creditului bancar și menții perioada de rambursare a creditului; menții valoarea ratei lunare a creditului bancar și scazi perioada de rambursare a creditului.

  • Suma minimă pentru un credit ipotecar este în general de 10.000 euro, însă pentru sume mai mici, un credit de nevoi personale ar putea fi mai adecvat. Nu există o limită maximă predefinită pentru un credit cu garanție ipotecară; suma maximă depinde de factori precum venitul lunar, dobânda, perioada de rambursare și gradul de îndatorare permis de lege. Dacă veniturile tale îți permit, poți accesa chiar și un credit de 1 milion de euro.

Contactează-ne

0750.402.968

Servicii

Credite Ipotecare

Pentru a obține un credit ipotecar, ești obligat să furnizezi băncii dovezi ale proprietății imobiliare pentru care soliciți finanțarea și să îndeplinești criteriile de eligibilitate financiară. Identifică cea mai convenabilă ofertă financiară, te asistă în pregătirea dosarului și negociază termeni favorabili cu instituțiile financiare, 100% GRATUIT! 

Utilizează inteligența financiară a sistemului nostru pentru a găsi creditul adaptat nevoilor tale. Toate ofertele bancare, acum într-un singur loc. 

 

%

Credite Aprobate

+

Recomandări

+

Clienți Fericiți

%

Profesionalism

Program

Luni - Vineri - 09:00-18:00
S - D: Închis

Detalii

    ACORD PRIVIND PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (CLICK AICI)
    ×