CreditulTău.ro

Hai să ne cunoaștem

Nu suntem doar brokeri de credite, ne asumăm rolul de consilieri dedicați misiunii de a vă deschide drumul către soluții financiare optime. Cu experiența și cunoștințele aprofundate din acest domeniu, transformăm complexitatea ofertelor bancare în propuneri clare și avantajoase pentru nevoile voastre.  

Testimoniale

Ce spun clienții

”Încep prin a sublinia faptul că domnul Răzvan este o persoană foarte profesionistă. Mi-a răspuns foarte prompt, m-a ajutat cu actele, m-a îndrumat, mi-a dat sfaturi, mi-a arătat cea mai bună varianta care mi se potrivea pentru o refinanțare si mi-a răspuns, de fiecare dată, foarte drăguț și cu exemple că să înțeleg la ce se referă. Are foarte multe cunostiințe în domeniul bancar, deci îl recomand cu toată încrederea.”

Evelin Iosif Chirița

CREDIT DE REFINANȚARE
Evelin Iosif Chirița

”Colaborarea cu domnul Răzvan a fost de un înalt profesionalism, deși eram un caz aproape imposibil de a obține un credit imobiliar (eram girant la un credit în franci, doream să nu închid 2 carduri de credit, perioada creditului doar pe 20 de ani etc.) cu ajutorul lui am reușit să obțîn acest credit imobiliar. Respect pentru muncă depusă! Mulțumesc!”

Elena Giurea

CREDIT IPOTECAR
Elena Giurea

”Răzvan ne-a fost de foarte mare ajutor atât mie cât și prietenilor mei. Colaborarea cu el a mers 'că unsă'. Ne-a căutat cea mai bună oferta de creditare și ne-a îndrumat pe parcursul procesului. Apelând la Răzvan am scutit foarte mult timp deoarece nu am mai fost nevoiți să mergem la fiecare banca în parte pentru a cere oferte. Poți învață multe de la el! Recomand cu încredere!”

Betegh Cristian Zsolt

Credit Ipotecar
Betegh Cristian Zsolt

”Am avut privilegiul să colaborez cu Răzvan și experiența mea a fost cu adevărat excepțională. Căutam o soluție pentru refinanțarea creditului meu și, prin intermediul lui, am găsit nu doar soluția potrivită, ci și un partener de încredere în gestionarea nevoilor mele financiare. De la prima interacțiune, am simțit că sunt în mâini sigure. Răzvan a fost extrem de atent la detaliiȚ

Alexandra Bolchi

CREDIT DE REFINANȚARE
Alexandra Bolchi

%

Credite Aprobate

+

Recomandări

+

Clienți Fericiți

%

Profesionalism

Echipă

Oferim consultanță financiară pentru împrumuturi bancare

Work Process

Cum am început

Numele meu este Răzvan, sunt de profesie economist și, chiar dacă de mic copil îmi plăceau cifrele. Pasiunea pentru domeniul bancar a început să prindă contur odată cu contractarea primului meu credit bancar ipotecar. Neștiind că există această meserie, am început să fac prospectarea singur și să alerg de la o banca la altă, în speranța că voi obține o oferta mai bună.

Ulterior am cochetat și mai mult cu idea de produse financiare, iar în cele din urmă mi-am dat seama că îmi place acest domeniu și că pot împărtăși și altora din pasiunea mea. Astăzi, îmi propun să contribui la educația financiară a tinerilor și să îi consiliez în găsirea celor mai bune variante de creditare, atât pentru locuința proprie cât și pentru eventuale investiții.

De ce este important să alegem o oferta financiară bună? Pentru că, de cele mai multe ori, suntem „prinși” în acest credit 30 de ani și este important să fim liniștiți, cu gândul că am luat o decizie înțeleaptă încă de la început.

Astfel, ca broker de credite, studiez ofertele băncilor în permanentă și consiliez clienții spre cele mai potrivite produse bancare. Primesc de multe ori întrebarea: „Care este cea mai bună ofertă de pe piață?” Iar răspunsul este simplu: depinde de sursa de venituri, de gradul de îndatorare, de suma contractată, de vechimea în muncă și multe altele.

Nu există cea mai bună ofertă, există cea mai potrivită ofertă pentru persoană cu care stau față în față. Sunt aici să vă ajut pe drumul acesta, deloc complicat.

×